máj
8

Katinka megmutatja

| Szerző: updatefogyok | 8:45 am

Katinka fogyott vagy 70 kilót (de valahol 60-at írnak, bár sztem tök mindegy nagyságrendileg, hogy melyik a helyes), jesszus, még kimondani is borzalmas, egy felnőtt ember testsúlya, nagyon komoly. Még egy-két adat nem stimmel, mert azt írják (sok forrás), hogy 150 kilós volt, (de van, hogy csak 130-at írnak) most meg 70. Na, ez sehogy sm jó, mert bár matekból hülye vagyok, de ez így akkor is már -80 lenne, szóval kicsit zavart a média információáradata (ha még ebben is, hát másban.....) a lényeg, hogy szemmel láthatóan kiszabadult a nő a fogságból, ahol a hájzár tartotta beteges létezésben.

                                                                                                                                                     

 

 

 

 

 

 

 

Lehet, azért ez a sok félinfó, hogy akit idegesít, mi az igaz verzió, az vegye meg a többek között erről is szóló, hamarosan megjelenő könyvet.-))(emiatt van most ez az egész felhajtás, infócsöpögtetés)

Na, mindegy, szóval a Katinka most megmutatja, hogyan fest egy kövér nő lefogyva. Én üvdözlöm a kezdeményezést, bár vegyes érzelmekkel fogadom, hogy saját bevallása szerint is totál mahinált fotók érkeznek majd a lapokon keresztül hozzánk. Egyrészt érthető, mert akármelyik fogyási adat is a helytálló, nagyon sok kilóról van szó, megereszkedett bőrről ( ha jól tudom 4 kilónyi felesleges, lógó bőrt már leoperáltatott a hasáról), természetszerűen gondolom nagyon sok striáról, egyéb bőrhibáról. Másrészt viszont a valódi Katinkára is kíváncsi lennék, mert ő maga azt hangsúlyozza, hogy azért vállalta a szexi fotósorozatot az egyik hapsis újságban, hogy megmutassa, ez egykoron dagadt nő is lehet vonzó.Ez eddig oké is és könnyet csal a szemembe, de ha retusált, kiszínezett képeket látunk az újságban, akkor ismét azzal szembesülünk majd, mi, lefogyni akaró, lefogyott, fogyás előtt álló, stb nők, hogy sosem nézhetünk ki így, mert csíkos a hasunk, lóg a bőrünk, narancsbőrős a seggünk, az övé meg nem....Mondjuk bennem ez nem okoz személyiségfejlődésbeli retardációt, csak ezek a gondolatok úgy megmozgatták reggeli nyikoró agytekervényeimet:-)

 

 

kép forrás: http://www.storyonline.hu/hirek/katinka_meztelen_fotozasa/15719/

A bejegyzés trackback címe:

https://updatefogyok.blog.hu/api/trackback/id/tr451109321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása