máj
20

Lendületben-4.nap

| Szerző: updatefogyok | 6:42 pm

túl a második kezelésen....ez még fájdalmasabb volt, mint az első. Már csak holnap kell mennem, mert pénteken férjem bp-en lesz, és nincs kire hagyni a bébimet, így ezt követően hétfőn folytatom a tortúrát. Kissé megvisel a 6 órai kelés is (7-re járok a kezelésekre, hogy minél hamarabb végezzek) főleg azért, mert zűrösebb éjszakáink vannak. Pankóca benyalt egy komolyabb hasmenéses vírust, de mostmár javulófélben van szerencsére, de az éjjel is nagyon nyűgös szegénykém.

r: tejeskávé, műzliszelet, norbis őszibarackos-mangós tejital (ez nagyon finom és nagyon kevés kalória van benne)

t: tejeskávé, fél tükörtojás

e: 2 natur joghurt, sajt, húsleves répával, 1 fél cs.comb

u: műzli tejjel (az aldiban lehet kapni cukormentes finom magvas műzlit, árban is elég jó, nagy kiszerelésű, de nem tudom mi a neve, mert mindig kiöntöm zárható tálkákba,és most nem jutb eszembe, ránézésre megismerem:-)), kölesgolyók

v: már megint belenyaltam a pasim sütijének a krémjébe....ejnye....ezért büntiből ma nincs vacsi, amúgy is sokat ettem ma, ez nem egy szigorú héthez illő nap volt ma.

A bejegyzés trackback címe:

https://updatefogyok.blog.hu/api/trackback/id/tr691133984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása