aug
14

Életjel

| Szerző: updatefogyok | 2:49 pm

Szóval ismét csak integetek, kissé szégyenlem is, hogy ilyen régen nem írtam, de eléggé zilált így költözés előtt az életünk. A párom már 3 napot fent tölt Bp-n hetente, ilyenkor mi a gyerekkel vidékre megyünk a szüleimhez, talán emlékeztek, ez a terülj-terülj asztalkám-os történet...:-)

Ehhez képest tartom magam, a múltkori keeresztelős, stb elengedős időszakhoz képest 2 kiló lement stabilan, de ettől függetlenül továbbra is egy helyben toporgásnak érzem a helyzetemet, mert másfél hónapja is a 86 kiló körüli súlyt tartottam (ellenben voltam nemrég már 84 is)    Viszont a cuccaim már zömmel 42-es méretűek, fazontól függően 44-es  méret is akad még, de azokból van, ami már nagyon lóg. 

Már nagyon a levegőben van a költözés, az majd megint kilendít a ritmusból egy kicsit, de szeretném még idén letudni a diétát. Akármilyen döcögősen is haladok, egy tuti: elérem a 66 kilót, és kész.... 

A bejegyzés trackback címe:

https://updatefogyok.blog.hu/api/trackback/id/tr781309326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása