jan
8

11.nap

Címkék: receptek torna | Szerző: updatefogyok | 8:04 pm

Ma végre tornáztam is, kisebb nagyobb nehézségekkel....Gyerek nem volt partner, pedig nagy lelkesedéssel álltam neki Norbi Kiképzés c. DVD-jének. Nem volt 100 százalékos, de kb 50 percet tornáztam. Valószínű, hogy az alvásidőre kell korlázoznom a tornázást is (és a főzést, felmosást, vasalást, fejemből kinézést, stb) vagy Gyereket hozzá kell szokatnom. Utóbbi logikusabban hangzik, de merőben nehezítő tényező, ha hasazás közben rádül a Gyerek, fekvőtámaszozásnak titulált gyakorlat közben aládnyomja a búgócsigát, lábemelés közben pedig puszilgatja a feneked....

Kajával továbbra is jól állok, egy-két kettes kódot is beiktattam, de szigorúan csak délig. (egyébként eredeti update szerint 3-ig lehetne kettes kódú kajákat enni, de ez gyorsítja a fogyást)

Néhány kajcsi az elmúlt napokból:

 

 

 

isteni újításom a mogyorókrémes túrókrém. Túrókrém szoksáos módon készül, a már leírtak szerint, de tojással, hozzá Norbis mogyorókrém (2-es) és be a gyerek aprítójába :-))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gondolom csak kevesek tetszését nyeri el, de nagyon finom. Sóskamártás sült tengeri hallal. A sóskamártás csak annyi, hogy mirelit natur sóskapüré, édesítő, fokhagyma, só, bors.

 

 

 

 

 

 Paradicsomos zöldségköret sült csirkemellel és sült hagymával

paradicsompürét felfűszerezzük fokhagymával, sóval, borssal, ősszekeverjük a párolt zöldségekkel, csirkét sütőben vagy kevés olivaolajon izlés szerint fűszerezve megsütjük, hagymát ugyanígy. Ez isteni volt:-))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://updatefogyok.blog.hu/api/trackback/id/tr98866087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dundolka 2009.01.08. 22:26:16

tényleg jól néznek ki:)

*Barbara* 2009.01.09. 11:09:59

Torna gyerekkel : Na igen , de addig sem töri a fejét más rosszaságokon a gyerek , míg a földön fetrengünk:-).
Zöldséges csirke istenien néz ki !!!
süti beállítások módosítása