ápr
3

A 4. szigorú nap

| Szerző: updatefogyok | 11:09 am

r: tejeskávé

t: tejeskvávé, paradicsom, pár szem pattogatott kukorica, amivel a gyerekem etettt meg:-)

e: hagymás-paprikás csirkemell babbal

v: hagymás-paprikás csirkemell

Saját magamnak is hihetetlen, de nem voltam éhes. Saccperkábé 1000 ca körül mozog a napi bevitelem, amióta a stagnálásból való kilendítést végzem, korábban ennél jóval magasabb értékeket is elértem. Most egy kicsit nezezebb betartani, mert tegnap este elutaztunk, és ugye a mama főzteje, a mama főztje:-) még szerencse, hogy az ebédet én csinálom, a vacsorából meg csak nekem valót fogok válogatni. szerencsére tiszteletben tartják a diétámat, ezért egy tortát is sütök ma nekik. Lehet hülyén hangzik, de sokszor kielégít az is, ha süthetek a többieknek valami finomat, vagy pl az öcsémnek csináltam egy melegszendvicset fehérkenyérrel, sok vajja, sajttal:-) és nem éreztem visszafoghatatlan késztetést, hogy beleharapjak:-) ez jó.

Szükségem lenne egy kiadós méregtelenítésre, talán ez a hét jó alapozás lenne, szeretném komolyan venni, ha belekezdek a méregtelenítésbe, azt be is akarom tartani, ehhez azonban meg kell teremteni a feltételeket, pl azzal, hogy nem Húsvétra esik:-)

Jó fogyást nektek:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://updatefogyok.blog.hu/api/trackback/id/tr511043564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fluent 2009.04.03. 13:00:09

Próbáld ki a Colonixot

:D

updatefogyok 2009.04.03. 17:54:12

@Fluent: Ez az amit a bélférgekkel reklámoznak?:-) azt hiszem néztem már a honlapját, csak majd' lefordultam a székről.-)
Van tapasztalatod ezzel kapcsolatban? Mármint a Colonixra értem? Hasznos?

Fluent 2009.04.05. 23:46:33

@updatefogyok:

Nincs tapasztalatom, de szerintem nem kamu az oldalon lévő bélféreg.

updatefogyok 2009.04.06. 09:12:32

Nem gondoltam kamunak, az elborzadástól akartam lefordulni a székről. Szerintem lehet benne valami, de most végül úgy dönöttem, hogy természetes módszerrel próbálkozom, aztán majd meglátjuk meddig bírom, kell-e valami segítség, pl hasonló kapszula, vagy szirup alakjában.
süti beállítások módosítása